ZP Engineering AB

ZP Engineering AB,
Vi är ”det lilla bolaget” och värdesätter personligt engagemang hos våra medarbetare. ZPE är lyhörda för kundernas krav och önskemål och vår ambition är att kunna sätta rätt medarbetarprofil på rätt kundarbetsplats.
ZPE är inne i en expansionsfas och har fått flera nya kunder med specifika behov som vi nu försöker tillgodose. För rätt sökande ges här en unik möjlighet att i ett kreativt bolag utveckla sig själv och låta entreprenörsandan frodas.
Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team!

Beskrivning

Verifierings- och analysingenjör för kommande uppdrag inom fordonsbranschen

Vi håller för närvarande på att bemanna ett team bestående av både juniorer och seniorer för kommande uppdrag hos kund. Vi söker 2-4 personer som uppfyller nedan kravbild med start i närtid. Personliga egenskaper som värdsetts är att du är entusiastisk och driven med en självklar förkärlek till bilar och fordon. Det är viktigt att du är positiv och fylld med energi och ser det som en självklarhet att både hjälpa andra och att själv be om hjälp när det erfordras. Då arbetet sker i en internationell miljö är det viktigt att vara lyhörd och förstående för andras kulturer etc. Internationella resor kan förekomma. Vi ser att du är positiv och strukturerad, är bra med personlig kontakt, är snabb att agera på och svara på mail samt att du föredrar att arbeta i en kreativ miljö där du ser till att saker händer.

Vi söker bl.a. person med seniora meriter att agera som kontaktperson direkt till kund och som mentor för juniora team medlemmar. Är du i början av din karriär kan detta vara steget in till fordonsindustrin. Främst söker vi drivande kandidater som avser att leverera med hög kvalité samtidigt som man främjar att arbeta i en prestigelös arbetsmiljö.

Områdesbeskrivning

Verifiering och analys är ansvarig för verifieringsprocesser, planering, koordinering och komplett fordonsverifiering. En del av uppdraget kommer att bestå av att utveckla processer för att göra dem mer lätthanterliga för att ge snabba och framgångsrika leveranser. Uppdraget kommer att innehålla samtliga ansvarsområden för verifiering och analys (A&V). Fokus ligger på att koordinera verifiering, sköta delleverans i projekt med statusavrapportering. Arbetet kommer att koordineras av olika attribut och övriga områden för komplettbilsprovning.Arbetsuppgifter

Uppdragsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett verifieringsteam för ett projekt och leverera delprojektmål vilket innebär återkommande projektmöten, ständig leverans av uppdateringar och avrapportering. Teamet kommer att koordineras för att optimera verifieringen för att ge bästa resultat till en låg kostnad och hög effektivitet. Du kommer att sköta administration och informationslagring för resp. provobjekt och säkerställa att dessa har rätt status för erforderligt test samt att provobjekt finns tillgängliga för schemalagd provning etc.Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning (BSc/MSc) inom maskin/elektronik eller likande
 • Erfarenhet inom provning och eller verifiering
 • Erfarenhet av att leda större projekt. Meriterande med erfarenhet inom fordonsindustrin
 • Du är organiserad, strukturerad, drivande och har förmågan att arbeta med flera uppgifter samtidigt.
 • Goda ledaregenskaper och förmågan att fatta beslut.
 • Förmåga att leverera resultat.
 • Du är strategisk i ditt arbetssätt, har en förmåga att se till helheten samt har ett affärsmässigt tänkesätt.
 • Du har förmåga att skapa goda relationer och är tydlig i din kommunikation, en teknisk generalist som trivs med att både ge och ta i kontakter med kunder och projektdeltagare.
 • Förmåga att interagera och samarbeta effektivt.
 • Du behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. 

Program och IT

MS Office, Team Center, provningsrelaterade programvaror är meriterande, Lync, Skype, Sharepoint etc.Villkor

Varaktighet

Anställningsformen är heltid. Resor i tjänsten kan förekomma, även internationella.

Låter det intressant?

Känner du att detta passar in på dig vill vi gärna träffa dig för att berätta mer om vårt företag och vår verksamhet.

Frågor och vidare information om tjänsten besvaras av Alan Masic: Alan.Masic@zpe.se  tfn: 0736 – 17 66 29.

Välkommen med din ansökan!

ZPE är en ingenjörsbyrå inom produktutveckling, produktionsutveckling, projektledning och tillverkning. Det som skiljer oss från många andra är att vi själva kommer från branschen. 
Vi kan den verklighet som våra anställda kommer ut till.

Vår vision är att vara den mest attraktiva ingenjörsbyrån inom de branscher och teknikområden vi specialiserat oss mot. Våra medarbetare skall känna samhörighet och utvecklas med företaget.

ZP Engineering AB är en ingenjörsbyrå som grundades 2007. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg. ZPE AB vänder sig till stora och medelstora företag inom fordon, offshore, processindustrin och tung industri. Bolaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 sedan 2014.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1
Kontakt
 • Alan Masic, 0736-176629
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-03-15

Tillbaka till lediga jobb